lauantai 21. maaliskuuta 2015

Doramaa ändö mangaaa


Joo tota just äskön tuli katottua loppun draamasarja Nobunaga Concerto. Itellä on jääny kyseisen sarjan anime kesken, mutta ehkä joskus saan kattotua sen loppuun. Ihana dorama. Tykkäsin kovasti, koska sarja sijoittuu Japanin historiaan ja kertoi mun mielestä kiinostavasti Japanista, sen historiasta jne. Ja ne henkilöt oli kerrankin nautittavia. Eipä ollut yhtään henkilöä, jota oisin vihannut sydämmenni pohjasta. Jokaisessa hahmossa oli jotain, josta tykkäsin. Jopa ne naiset siinä sarjassa oli siedettäviä lol.

Saburo on high schoolin oppilas. Hyvä urheilussa, mutta ei niinkään opiskelussa. Yhtenä päivänä Saburo tippuu muurilta alas ja matkustaa ajassa taakse päin Sengoku ajalle, vuoteen 1549.
Siellä hän tapaa Oda Nobunagan, joka näyttää ja kuulostaa Saburolta. Kun kaikkien kommellusten kautta Oda ja Saburo vaihtavat paikkaa mitä voikaan tapahtua, kun hänet raahataan linnaan, ja käsketään elämään sotapäälikko Oda Nobunagana? Raa'assa menneisyydessä ja ilman älypuhelimia.

Nobunaga Concerto

Saburo, heh

Ehhh?

Selfie time. Lol mää voin kuvitella tän tilanteen. Haha. Ja tuosta puhelimesta kuulu viellä semmonen hassu ääni.





















Joo ja sitten tuli tänään käytyä kirppareilla ja nää kaksi tarttu käteen.

Yami no matsuei 1. Shounen ai, englanniksi ja hinta oli 1,90 e

Fang 1. Suomeksi, hinta 1,00 e Weedin ja Hopeanuolen piirtäjältä.


Joo lol tuossa oli mun ostokset. Rikoin muuten näppäimistön m-kirjaimen ja nyt se ei toimi oikeastaan ollenkaan, joten joudun aina liittämään sen. Fuck. :3


-Bumondesu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti