lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hana Kimi Dorama~

Heh, heh.

Viimesiä lomapäiviä viettelen mökillä. Ja elkääpä luulko, ehei, että tekisin mitään järkevää mökillä.
Oon vaan lukenu sitä Tuhka Kaupunki-kirjaa, lukenu mangaa ja ollu koneella/tabletilla ja kattonu animea sekä Hana Kimi draamaa.

Kyllä. Draamaa. Japanilaista draamaa. Ja hyvää sellaista. Tai siis, en kyllä ole ikinä katsellut japanilaista draamaa, mutta tietääkseni japanilaisilla draamoilla ja näytellyillä elokuvilla on taipumuksia olla todella huonoja.

No niin, mutta anyway Hana Kimi eli Hanazakari no Kimitachi e (lol en ikinä muista koko nimeä), kertoo tytöstä nimeltä Mizuki, joka vaihtaa kouluun, joka on vain pojille (all boy's high school). Ja tekeytyy pojaksi päästäkseen sisälle kouluun. Hänen tavoitteensa on nähdä sankarinsa Izumi Sanon. Joka on korkeushyppääjä. (en osaa kertoa juonesta anteeksi siitä.)

Hana Kimi draaman alkuperäisteos on manga. Seuraavaksi aion lukea sen. Hehhe. Tai sitten aion kattoa Hana Kimi dramaan remake version. Tai korealaisen version Hana Kimi draamasta. Helvetti. En tii :cc Se ny tästä viellä puuttuis jos Hana Kimistä ois tehty anime.

Hehe. Tänään olen käynyt tämän pienen pläntin Prismassa ostamassa pinnejä (kyllä, täällä on jopa sellainen.) ja mangaa. Haha tai siis unohin ne pinnit aluksi Valintalosta. Lol hyvä muisti. Ehh
Ostin Darren Shan 9. Ihana manga, ihana sarja. Yh nam :3 Ja seuraava manga Darren Shanista ilmestyy siinä vähän ennen mun syntymäpäivää. Khahaha

Okei jooo, lähen tästä kattelemaan tuota Hana Kimia. Varmaan joka toinen sana tässä postauksessa on ollut Hana Kimi.

Bye.

Ps. Tein My Dramalistiin käyttäjän: Bumondesu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti