keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Nänänännä~ Will i get it?

Miu, mau. 
Kirjoittelen tässä teille postausta puol kolme yöllä. Elämme vissiin sitten keskiviikkoa tai jotain? ö.ö
Tässä on odoteltu jo viikko, että missä perkeleessä ne mun silmälasit on, mutta ei oo tullut mitään infoo. Kai sit sinnekkin pittää alakaa soittelemaan.

Ja! Kuten näette. Vaihdoin blogin taustakuvan ja no oikeastaan koko ulkoasun. Lol en tii. Onks toi nyt jotenkin liian angstine? Ku en tii. Hehhe toivottavasti ketää ei häiritte toi taustakuva, jossa Shikamarulla on rööki suussa. eh Kärsikää. eiku

Mutta joo~ Kävin tännään, siis eilen kirjastossa jajajaja lainasin sieltä Varjojen kaupungit-kirjasarjan toisen osan. Eli kirja nimeltä Tuhkakaupunki.


Nää tän kirjasarjan kansikuvat ei kyllä oo mittään ihmeelisiä. Tai siis ainakaan nää kaks ekaa. Lol en viiti katella kauheana niitä muita kansia, ku ei ois eka kerta ku kattelen kirjasarjan kansia ja si ne spoilaa mulle jotain. Siis ne kirjan kannet spoilaa. :DD okei jutut mennee iha pikkase yli ku väsymys.

Ja aloin kattomaan anime sarjaa Paradise Kiss. Alkuperäisteos on mangakalta Ai Yazawa. Tämä saman mangaka on myös tehnyt mangasarjan Nana (jonka tietävät ne, jotka edes vähän pyörii mangan ja animen maailmassa). Kummatkin mahtavia sarjoa. Rakastan Ai Yazawan piirustustyyliä. Siinä vain jokin vetää mua puoleensa. Ku aloin kattomaan tätä Paradise Kiss-animea, niin petyin vähän. Mulla oli vissiin aika kovat odotukset tai jtn. Siis son ihana sarja, mutta kun esim. Nana, on mun mielestä yksi parhaimista Josei mangoista, niin niin eh. Noo, mutta pittää animen jälkeen sitten lukea alkuperäinen manga ja taas ihastella Yazawan piirustustyyliä. Heh

Okei joo, en saa oikein aikaseks laitettua mitään kuvaa, ku jäin ihailemaan googlesta Nana-cosseja. Nam


Bye~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti